BREATHE 55 - decentral ventilation

BREATHE 55 er en decentral ventilationsenhed, som installeres direkte i facaden. BREATHE 55 har ingen kanaler og er styret af fugt- og temperatur sensorer, som sikrer et godt indeklima. 

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: 7.996,00 DKK Inkl. moms: 9.995,00 DKK

 Har du nogen spørgsmål?


+45 7220 0866

 info@sustainsolutions.dk


Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail på hverdage mellem kl. 8 og 16. 

 

Beskrivelse

Detaljer

BREATHE 55 er hightech ventilation, som helt automatisk skaber et sundt indeklima ved at styre efter temperatur, CO2 og fugtniveauet i dit hjem. Med et enkelt klik styrer du komforten, så du får det indeklima, der passer til dig og dine omgivelser.

BREATHE 55 er et kvalitetsprodukt i særklasse, som er udviklet i Danmark i samarbejde med bl.a. DTU og PLH Arkitekter. Du får den helt unikke kombination af flot design og et af markedets bedst performende produkter, der tilfører dit hjem frisk luft samtidig med, at den genbruger varmen.

Sundere indeklima og øget komfort - dokumenteret af DTU

Jo mere luft en ventilationsenhed leverer, jo lettere er det at slippe af med bl.a. skimmelsvamp, kælderlugt og dårligt indeklima. Det er derfor en fordel at have en, som leverer mest muligt luft. Her udmærker BREATHE 55 sig ved at udskifte op til 55 m3 luft i timen samtidig med, at den genbruger varmen. Dette er mere end dobbelt så meget luft i sammenligning med de billigere modeller på markedet.

Er du ude efter at opretholde komforten i dit hjem uden at varmeregningen stiger, er det også en fordel at vælge en, som genbruger varmen. BREATHE 55 genbruger helt op til 96 % af varmen.

Skræddersyet indeklima efter behov

Du kan indstille BREATHE 55 i tre niveauer, så du har mulighed for at skabe det mest optimale indeklima for dig og dine omgivelser. Med én enkelt knap, indstiller du let BREATHE 55 til det ønskede niveau.

BREATHE 55 har som standard 4 temperatursensorer og en fugtsensor, som den automatisk styrer efter, hvilket sikrer optimal komfort og indeklima. Det er herudover muligt at tilkøbe en CO2-sensor, der sørger for at CO2-niveauet ikke overskrider det anbefalede.

Dansk design i høj kvalitet 

BREATHE 55 er designet af PLH Arkitekter, der med fokus på et enkelt og tidløst udtryk, har skabt en af de mest diskrete ventilationsenheder på markedet. Et udtryk, der harmonerer med den nordiske stil i danske hjem. Det er samtidig en af de mindste ventilatorer af denne type, som eksisterer, hvilket gør den nem at integrere i dit hjem.

Alle materialer er nøje udvalgt og er af højeste kvalitet. Ikke bare det du kan se, men også alle de indvendige dele, som eksempelvis filtrene, der fjerner skadelige partikler og tilfører dit hjem frisk luft, som er renere end luften udenfor.

Energiklasse A

BREATHE 55 har et utroligt lavt energiforbrug og genbruger helt op til 96 % af varmen i luften, hvilket er meget højt i sammenligning med andre modeller på markedet. Energiforbruget er på niveau med en sparepære, hvilket placerer BREATHE 55 i energiklasse A.

Du kan som privatperson søge om energitilskud før du installerer BREATHE 55. Læs mere på www.energitilskud.info

Simpel at installere og nem at vedligeholde

BREATHE 55 installeres direkte i din væg og kan monteres på et par timer. Det kræver, at du får boret et hul gennem facaden, hvor du ønsker BREATHE 55 monteret. Den skal herefter tilsluttes strøm og så er du i gang.

Vi anbefaler, at du løbende rengør BREATHE 55 for støv og skifter filter et par gange om året. Dette er ganske enkelt og kan gøres helt uden brug af værktøj.