One-stop-shop

Hos SustainSolutions arbejder vi for den gode og gennemsigtige proces for vores kunder. Det betyder at vi hjælper både med at skabe overblik, dokumentere besparelsespotentiale samt aftaler om installation og service med mulighed for finansiering via Energiobligationer (link).

I større beboelsesejendomme med mange forskellige individuelle udsugningsbehov kan det være en omfattende opgave at bestemme det samlede egentlige behov for udsugning og dermed de rigtige ventilationsprodukter. Udover ydeevne og strømbesparelse, bør faktorer som lydniveau, placeringsmuligheder og teknologi spille ind, da disse betyder meget for beboernes komfort og ventilatorens holdbarhed. Beslutningen om at udskifte eller renovere ventilationsanlæg bør træffes på grundlag af pålidelige målinger – hos SustainAir går vi grundigt til værks, og kan bistå med rådgivning og installation, så alle krav opfyldes og det bedste resultat opnås. For os er følgende faser centrale for at kunne træffe en fornuftig beslutning:

- Skabe overblik over den rigtige ventilations- og indeklimaløsning for din boligforening
- Måle løsningen i samarbejde med jer og vores professionelle folk for at dokumentere besparelser på driftsbudgettet
- Aftale om installation og service med mulighed for finansiering via energiobligationer

Vores installatører er trænet i installationsprocessen, herunder etablering af nye strømudtag og rørtilpasning samt indregulering. Installatørernes erfaring sikrer en korrekt installation fra start, der giver den bedste komfort for beboere og på lang sigt den længste holdbarhed.