SustainSolutions skræddersyr varmeløsninger, som passer til den enkelte varmecentral og ønsker til drift og service. Vores samarbejde med markedets førende producenter betyder, at vi kan tilbyde effektive løsninger med de bedste produkter.

Cirkulationspumper

Cirkulationspumper transporterer det varme vand til radiatorer og sørger for, at det varme vand hurtigere kommer ud i vandhanerne. Vi tilbyder pumper med elektronisk hastighedsregulering og motorteknologi med permamagneter. Dette sikrer en høj virkningsgrad og størst mulig elbesparelse.

Varmepumper

En varmepumpe bruger luftens eller jordens varme som energikilde. Derfor er varmepumper et oplagt valg til understøtning af eksisterende opvarmningskilder eller som eneste energikilde til opvarmning. Dette vurderes i hvert enkelt tilfælde. En varmepumpe benytter strøm til den proces, som omdanner udeluften til brugbar varmeenergi. Typisk produceres min. 4 kWh varme ved brug af 1 kWh el.

Varmepumpe på abonnement 

I samarbejde med forsyningerne tilbyder vi at levere varme til husstande uden for fjernvarmenettet. Det gør vi ved at installere en varmepumpe, som kunden betaler via en abonnementsordning.

Læs mere >

Hybridanlæg

Hybridanlæg betegner teknologier, som kombinerer forskellige energikilder til opvarmning. Det kan eksempelvis være tilslutning af varmepumper i et eksisterende kedelanlæg, solceller i kombination med en varmepumpe/kedel eller en varmepumpe sammen med ventilation/varmtvandsbeholder. Hybridløsninger vælges, hvor det giver mening i forhold til at spare energi og give en sikker drift eller en drift, der ikke er afhængig af én enkelt energikilde.

NYHED!

Med en varmepumpe på abonnement kan du få leveret varme fra et forsyningsselskab, selvom du bor uden for fjernvarmenettet

Læs mere >

Skal vi finansiere din varmeløsning?

Vi kan finansiere din energirenovering uden ekstra beregning. Det gør vi ved at forære dig energiløsningerne mod at få en andel i energibesparelserne de første år.

Læs mere her >

Få en gratis og uforpligtende energiscreening

Kontakt SustainSolutions idag og kom et skridt nærmere på energibesparelser og en grøn profil. Ring på +45 72200866

Læs mere her >