Talstærk student til analysearbejde

Har du stiftet bekendtskab med finansierings- eller investeringsteori og brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem klima, økonomi og politik? Så er studiejobbet hos SustainSolutions måske noget for dig.

SustainSolutions er pensionskassen PKA’s grønne energifond. Vi arbejder med at skabe energi- og CO2-besparelser gennem investeringer i vedvarende energi og projekter indenfor energirenovering.

Udover udviklingen af nye energiprojekter, ændrer vi grundlæggende praksis på markedet for energirenovering. Det gør vi ved at forære de tekniske løsninger væk mod at få en andel i energibesparelserne samtidig med, at vi tager et samlet ansvar for at besparelserne indfinder sig. Vi gør med andre ord det komplicerede enkelt for kunden, samtidig med at vi tilbyder fuld finansiering af hele processen.

Teamet bag SustainSolutions består pt. af ni dedikerede medarbejdere med kernekompetencer inden for økonomi, finans, engineering, forretningsudvikling, projektledelse og kommunikation. Vi er en virksomhed i vækst, som har et stort drive og vi er nu på udkig efter en ny holdspiller, der gerne vil være med til at skabe grønne resultater – og være en del af løsningen på den meget store klimaudfordring vi står overfor.

Dine arbejdsopgaver

 • Research og analysearbejde i spændingsfeltet klima, økonomi og politik, med henblik på løbende at forbedre det datagrundlag, og de forecasts vi arbejder ud fra, samt at dokumentere den forskel vores projekter gør ift. klimaindsatsen.
 • Analyse og modelarbejde med henblik på evaluering af nye forretningsområder, ændringer i støtteregimer og energipriser samt videreudvikling af vores forretningsmodeller.
 • Evaluering og benchmarking af konkrete projekter i vores portefølje.
 • Løbende opdatering og udvikling af støtteværktøjer til vores afdeling for projektudvikling.
 • Deltagelse i udarbejdelse af notater og præsentationer til både intern og ekstern brug.
 • Praktisk hjælp på kontoret i forbindelse med mødeforplejning, frokost mv.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er 2.-3. års studerende på CBS, Polit-studiet eller tilsvarende, men vi er åbne overfor din uddannelsesbaggrund, så længe du matcher nedenstående profil. Stillingen giver unik mulighed for at være med til at opbygge en ny faglig tilgang og organisation, og anvende din analytiske og kommunikative værktøjskasse på en bred vifte af problemstillinger.

Det er vigtigt for os, at du er:

 • Godt i gang med din uddannelse – gerne 2.-3. års studerende.
 • En god blanding af ”Specialist”, ”doer” og ”team player”.
 • Interesserer dig for den grønne omstilling og udvikling indenfor bæredygtige teknologier.
 • Selvkørende når opgaverne er forstået, ser muligheder for forbedringer og kommer retur med forslag.
 • Analytisk og struktureret i din tilgang til problemstillinger.
 • Er omhyggelig og grundig – du har sans for detaljen uden at miste overblikket.
 • Du har på dit studie beskæftiget dig med finansierings- eller investeringsteori og det er en retning, der har din interesse fremadrettet.
 • Superbruger af Excel.
 • Flydende i skrift og tale på engelsk.
 • Imødekommende, serviceminded og trives i et åbent og dynamisk miljø.
 • Fleksibel mht. arbejdstider og har meget gerne kørekort.

Du vil naturligvis få support og supervision fra dine søde kolleger. Efterhånden som du falder til jobbet, vil du udvikle dine kompetencer, og der vil være mulighed for en høj grad af selvstændighed og ansvar i løsningen af opgaverne.

Om os

SustianSolutions blev etableret i maj 2015 sammen med PKA, og er sat i verden for at indfri det meget store kommercielle, og miljøgavnlige potentiale inden for energirenovering. SustainSolutions opnår dette ved at sikre markedsklar og ledende grøn teknologi, de bedst mulige vilkår for udbredelse.

I SustainSolutions brænder vi for at skabe langsigtede resultater indenfor energi. Vi indgår i et tæt samarbejde med en række producenter om udvikling af nye produkter, har en ny tilgang til markedet og et indgående kendskab til hele byggeriets værdikæde. Vi tror på, at der er et kæmpe potentiale i at tænke på tværs af branchens nuværende fag- og vidensgrænser.

Læs mere om os

Det praktiske

Opgaverne svarer til en arbejdsuge på cirka 15 timer – evt. mere efter behov. Vi er fleksible i forbindelse med f.eks. eksamensperioder, ligesom du også er klar til at give en ekstra hånd i travle perioder.

Din ansøgning skal du sende til info@sustainsolutions.dk  – gerne hurtigst muligt og senest fredag 8. marts 2019.

Har du konkrete spørgsmål til jobbet, så kontakt CFO Jesper Hem på tlf. +45 21 19 44 14 eller send en mail til jh@sustainsolutions.dk.

Opstart hurtigst muligt og senest 1. april 2019.