Økonomisk bæredygtige energirenoveringer 

SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.

SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover energirenoverer SustainSolutions bygninger, som hører til offentlige og private virksomheder og institutioner.

Læs mere om vores finansieringsmodel her  >

Forsknings- og udviklingsprojekter 

I SustainSolutions tror vi på, at de gode løsninger opstår i et langsigtet udviklingssamarbejde med høj tværfaglighed. Vores udviklingsprojekter omfatter derfor typisk både uddannelsesinstitutioner, leverandører, rådgivere og ikke mindst bygherre.

Læs mere om vores forsknings- og udviklingsprojekter her >

Baggrund

SustainSolutions udspringer fra søstervirksomheden Smith Innovation. Her fik man øjnene op for produkter på markedet, som kunne være med at skabe forandringer ude i boligerne som eksempelvis at skabe et bedre indeklima. SustainSolutions blev grundlagt i 2013 under navnet SustainAir. SustainAir specialiserede sig i energivenlig ventilation og skiftede navn til SustainSolutions i takt med virksomheden udviklede sig og føjede flere produkter og services til sin portefølje.

Vision

SustainSolutions arbejder for et grønt og bæredygtigt miljø.

SustainSolutions arbejder for et sundt indeklima.

SustainSolutions arbejder for økonomisk bæredygtige energirenoveringer.